Startsidan

Filmtopplistor:
Kassasuccér
Högst betyg
Prisvinnare
Skådespelare
Skådespelerskor
Regissörer
DVD-toppen

Övrigt:
Böcker
Filmmusik
Officiella sidor
Posters
Quiz
Quote
Trivia
Länkvänner
Bannerbyte
Länkar


Kontakt

För att se svaren på Quiz och Quote så klicka på >>Svar<<.

WMC:
Basics
Musik
Bilder
Film - DVD, AVI

WMC-länkar

 
 
Windows Media Center (WMC) - Länkar / Links

På den här sidan försöker vi samla länkar till sidor du kan ha nytta av när det gäller att använda din PC för underhållning. Som du redan vet kallas en sån PC för HTPC vilket står för Home Entertainment PC.


My Movies
My Movies är ett gratis program som hjälper dig hålla koll på din filmsamling. Vissa funktioner kräver att du betalar pengar eller hjälper till att hålla deras databas aktuell. Trots det så är My Movies ett riktigt bra program

Media Browser
Media Browser är ett gratis program som helt automatiskt håller koll på din film- och TV-serie-samling. All information tas automatisk hem och visas i Media Center, t.ex. handling, omslag och bilder.

Media Center Master.
Om du inte orkar döpa alla kataloger där du har filmer rätt eller vill ha full kontroll så kan du behöva ett fristående program för att hålla kolla på din samling. Media Center Master är ett sånt program men det finns fler.

TheTVDB.com
TVDB är en databas med information om i princip alla TV-serier som gjorts. Här hittar du information om serien, handling, bilder från varje avsnitt och bilder på skådespelarna. Media Browser använder den här databasen för att hitta information om TV-serier.

TheMovieDB.org
Hos TheMovieDB hittar du backdrops (bakgrundsbilder), posters (ikonen för filmen), handling och bilder på skådespelare för alla stora filmer. Media Browser använder den här databasen för film.

Hacking Widows 7 Media Center
På den här sidan hittar du i princip allt du behöver veta om WMC (Windows Media Center). Hur du får mkv-filer att fungera, hitta de senaste insticksprogrammen för t.ex. väder, få FLAC att fungera och väldigt mycket mer.

Blu-ray.com
På den här sidan hittar du information om alla filmer som kommer på Blu-ray, recensioner av bild och ljudkvalitet, nyheter om hårdvara och rykten om vad som är på gång.

The Digital Bits
En riktigt bra sida för dig som gillar nyheter om film och TV-serier. Dom är alltid först med information om nya releaser och rykten om vad som är på gång. Missa inte The Rumor Mill.

SlySoft
Med AnyDVD från SlySoft kan du spela DVD'er och Blu-ray från alla länder på din HTPC, d.v.s få den regionsfri. Du kan även använda AnyDVD för att rippa DVD och Blu-ray till din hårddisk eller NAS.

TheGreenButton
Sidan TheGreenButton är en av de bästa när det gäller WMC (Windows Media Center). Här hittar du nyheter, tips och får svar på de flesta frågorna du kan ha. Om du har en fråga så sök i deras forum. De flesta frågorna har redan besvarats men hittar du inget så ställ själv en fråga.

IMDB
Du har troligen inte missat den här databasen. Den innehåller information om alla filmer och TV-serier som gjorts.

ArcSoft
Troligtvis den bästa Blu-ray-spelaren för din dator som finns just nu är TotalMedia Theathre 3. Den kostar runt $90 men den är värd det om du använder din HTPC för att se på Blu-ray.

 

Läs mer om Media Center:
Basics
Musik
Bilder
Film - DVD, AVI, MKV, ...
Länkar

Fler sidor kommer snart...

Quote
Vem sa detta och i vilken film? "Have you any idea why a raven is like a writing desk?"
>>Svar<<Quote
Vem sa detta och i vilken film? "Some of you may die, but that is a sacrifice I am willing to make. "

>>Svar<<Quote
Vem sa det här och i vilken film?
"We all have our little faults. Mine's in California"

>>Svar<<


Quote
Vem sa detta och i vilken TV-serie?
"Not a problem"

>>Svar<<


Quote
Vem s
a detta och i vilken film?
"I love you, and you don't pay me" och "I've been tasting roads my whole life" och i vilken film?

>>Svar<<